Suosittu jenkkikoomikko kiinnitettiin Christian Balen aisapariksi Jobs-elokuvaan

Amerikkalainen koomikko Seth Rogen on kiinnitetty Steve Wozniakin rooliin tulevaan elokuvaan, joka kertoo Apple-guru Steve Jobsista. Elokuvan pääosassa nähdään Christian Bale ja ohjaajaksi on valittu Oscar-voittaja Danny Boyle (Trainspotting, Slummien miljonääri).

Käsikirjoittaja Aaron Sorkin (Social Network) on paljastanut, että elokuva tulee kertomaan tapahtumista kolmen Applen historian suurimman tuotejulkistuksen aikana. Varietyn mukaan Sony-studion tähtäimessä on vielä Jessica Chastain, mutta hänen roolistaan ei vielä tiedetä mitään.

Jobs voi olla se henkilö, jonka useimmat yhdistävät Appleen, mutta todellisuudessa Wozniak oli yksi yhtiön historian merkittävimmistä henkilöistä. Hän rakensi yksin ensimmäisen Apple-tietokoneen, joka käynnisti autotallifirman historian lennokkaasti. Wozniak lähti firmasta vuonna 1987, mutta lähtöön ei liittynyt riitoja.

Rogenin seuraava elokuva on James Francon kanssa tehty Interview, komedia Pohjois-Korean diktaattorin salamurhayrityksestä.

Steve Jobsin elämästä on hänen kuolemansa jälkeen ehditty tehdä jo yksi elokuva, Ashton Kutcherin tähdittämä Jobs, jota pidettiin kuitenkin yleisesti epäonnistuneena.

Lähde: Variety

(Episodi/JA)

Aiheeseen liittyvät jutut