Suosittu näyttelijätärkaunotar sai voimaa alastonkohtauksista: ”kyse oli rohkeudesta”

Elokuvissa ja tv:ssä nähdään paljon alastomuutta. Eikä se ole yllätys, koska seksi myy ja taksi vie.

44-vuotias Thandie Newton teki useita alastonkohtauksia HBO:n suosikkisarja Westworldia varten. Alastomuuden pelko ei kuitenkaan Thandien mukaan vähene, vaikka kohtaukset lisääntyisivätkin. Newton vertaa alastonkohtauksia synnyttämiseen tuoreessa Varietyn haastattelussa, jonka näyttelijätär teki Oprah Winfreyn kanssa.

– Haluatko tietää miltä se tuntui? Se tuntui kuin synnyttäisit neljännen lapsesi. Se oli niin vahva itsetietoisuuden tunne, ei niinkään minulle, vaan koko naisellisuuden voimalle. En ole koskaan tuntenut mitään sellaista. Onkin ironista, että alastomana tunsin olevani paljon voimakkaampi ja enemmän tilanteen tasalla kuin koskaan, sillä minä itse suostuin niihin kohtauksiin: ”kyllä, aion seisoa tässä alastomana ja puhua näitä sanoja”, Newton kertoo voimakkaasta kokemuksestaan.

Thandie näyttelee suosikkisarjassa Maeve Millayta. Thandien mukaan alastomuus kuului tärkeällä tavalla hahmon tinkimättömyyteen.

– Olin niin sitoutunut hahmon kehityskaarelle, että tunsin hänellä olevan salaisuuksia koko ihmiskunnan tulevaisuudesta. Se salaisuus on totuuden puolesta taisteleminen, Thandie kertoo.

Newton päätyi sarjan kuvauksiin vain hiukan Booker-poikansa syntymän jälkeen. Hän rintaruokki poikaansa kuvausten ohessa, eikä omien sanojensa mukaan ollut lainkaan huolissaan ulkonäöstään.

– Olin vain ”ok, seison vain tässä alasti ja teemme tämän jutun.” En ollut ehtinyt käymään salilla. Ajattelin, että en halua näyttää tietynlaiselta. Kyse oli rohkeudesta. Rohkeudesta seisoa kameran edessä juuri sellaisena kuin olet, Thandie päättää haastattelunsa.

Lähde: Movie-News

Aiheeseen liittyvät jutut