Suosittu rikosdraama Peaky Blinders palaa viimeiselle tuotantokaudelleen – katso traileri!

Jännittävältä näyttää!

2.1.2022 14:30

Brittiläinen rikosdraama Peaky Blinders aloitti pyörimisensä vuonna 2013 ja on siitä asti ollut suosittua katseltavaa. Viides kausi nähtiin 2019 syksyllä ja nyt sarja on vihdoin palaamassa kuudennelle ja viimeiselle tuotantokaudelleen.

Traileri lupailee jälleen tummanpuhuvaa gangsteri-toimintaa. Luodit lentelevät suuntaan jos toiseen trailerin kaihoisan musiikin ja repliikkien heijastellessa tarinan suuntaavan kohti kohtalokasta ja tunteikasta päätöstään.

Kuvaustyylistään ja vaikuttavista roolisuorituksistaan ylistettyä sarjaa tähdittävät Cillian Murphy ja Paul Anderson. Kolmas päätähdistä, Helen McCrory, menehtyi viime huhtikuussa rintasyöpään eikä vielä ole varmaa kuinka sarja käsittelee tämän tragedian kerronnassaan. Mukana tulevalla kaudella nähdään myös mm. Anya Taylor-Joy, Tom Hardy, Finn Cole ja Sophie Rundle.

Peaky Blinders palaa kuudennelle kaudelleen alkuvuodesta 2022, tarkempi julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa. Kaikki aiemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa Netflixissä.

Alla tuore traileri.

Lisää luettavaa