Suositun rikossarjan tähti ja James Bond -ehdokas ilmoitti yllättävistä suunnitelmistaan

Ura muutoksen kourissa.

27.2.2022 19:00

Suomessa Ylen kanavilla nähdyn rikossarja Lutherin nimihenkilöä näyttelevä Idris Elba on jo pidemmän aikaa ollut monen fanin toivenäyttelijä uudeksi James Bondiksi. Lontoossa syntynyt ja kasvanut Elba on ollut rooliin myös Bond-tuottajien mielissä, mutta seuraavaa Bondia hänestä ei kuitenkaan taida tulla.

Nyt 49-vuotias Elba on ilmoittanut tekevänsä urallaan suunnanmuutoksen. Tämä tarkoittaa, että hän aikoo näyttelemisen sijasta keskittyä jatkossa enemmän musiikin tekemiseen. Elba julkaisi esim. vuonna 2006 neljän kappaleen mittaisen EP:n ja on sen jälkeen sekä esiintynyt DJ:nä että tehnyt musiikkia näyttelijäntyönsä rinnalla.

– Jotkut ehkä ajattelevat, että tämä on loppu näyttelemiselleni, jos musiikkini on paskaa. Olen vuosia käynyt sisäistä kamppailua tästä asiasta, joten nyt olen saavuttanut rauhan ja tehnyt valintani: Tämä on sitä, mitä teen ja aion tehdä. Jotkut rakastavat sitä ja jotkut vihaavat sitä, Elba summaa tuntojaan.

Hän pitää musiikkiin keskittymistä nyt oleellisena, sillä kuvausaikataulujen keskellä musiikille on ollut haasteellista löytää kunnolla tilaa. Tänä vuonna Elba nähdään lisäksi kuitenkin Luther-sarjaa jatkavassa Netflix-elokuvassa.

 

Lähteet: Metro.co.uk, People

Lisää luettavaa