Suositun scifi-sarjan lopetus sai fanit älähtämään – jopa Game of Thrones -kirjailija ilmaisi vahvan tukensa lempisarjalleen!

Paraikaa nähtävä 3. kausi jää The Expanse -sarjan viimeiseksi, jos somehälinä ei tuota tulosta.

14.5.2018 13:58

Viimeviikkoinen uutinen amerikkalaisen scifi-sarja The Expansen loppumisesta on saanut sosiaalisen median kuhisemaan ja yllättävätkin tahot hehkuttamaan sarjaa.

Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martin ilmaisi tukensa sarjalle, harmitellen sen loppua ja toivoen sen löytävän uuden kodin:

– Näin juuri netissä SyFyn lopettaneen The Expansen. Se on hitsin harmi, varsinkin avaruus-scifin faneille… joihin lasken itseni. Se oli paras avaruussarja televisiossa, reippaalla erolla. Toivon sen tuottajien löytävän sille toisen kodin.

Martinin tuella voisi kuvitella olevan jotain merkitystä, sillä SyFyllä on pian alkamassa hänen pienoisromaaniinsa Nightflyers perustuva samanniminen sarja.

Jo lopetusuutisoinnin yhteydessä kerrottiin The Expansen tuottajien etsivän sarjalle uutta kotia.

SyFyn lopetusuutisen voi kenties ymmärtää, sillä kaapelikanavalla on oikeudet vain sarjan lineaarisen television ensiesityksiin, ja esimerkiksi sarjan kansainväliset suoratoisto-oikeudet ovat Netflixillä.

The Expanse -sarjan 3. kausi pyörii tällä hetkellä Yhdysvalloissa, loppuen kesäkuun lopussa.

 

Lisää luettavaa