Syfyn hehkutettu scifi-sarja aloitti USA:ssa 3. kauden – koska saadaan Suomeen?

Amerikkalainen scifi-sarja The Expanse on kerännyt kehuja ensimmäisen kahden tuotantokauden aikana, ja 3. kausi näyttää myös erittäin lupaavalta.

12.4.2018 13:11

Scifi-sarja The Expanse onnistui koukuttamaan pitkän liudan faneja jo heti alkumetreillään, ja uusia tuotantokausia sekä jaksoja odotetaan kieli pitkällä ympäri maailmaa.

Amerikkalaiset fanit voivat huokaista jo helpotuksesta, sillä viime yönä Syfy-kaapelikanavalla alkoi sarjan tuore kolmas tuotantokausi.

Suomessa jaksoja jouduttaneen odottamaan useamman kuukauden ajan, jos sarjaa Suomessa julkaisevan Netflix-suoratoistopalvelun aikaisempi aikataulu on mikään indikaatio asiasta.

The Expansen ensimmäistä kautta jouduttiin Suomessa odottamaan yli 10 kuukautta, kun taas toisen kauden odotus kesti seitsemisen kuukautta Yhdysvaltain ensi-illasta. Tosin Suomessa on saatu aina kerralla kokonainen tuotantokausi katsottavaksi.

Sarjan suosion ja aiemman kiihtyvän julkaisuaikataulun huomioon ottaen voisi olettaa, että tätä 3. kautta ei jouduta odottamaan yhtä kauan kuin aiempia kausia.

Netflix ei tunnetusti tiedota palveluun lisättävistä sarjoista kuin maksimissaan noin kuukauden ennen lisäystä, eikä aina tule mitään ennakkotietoa.

Katso The Expansen pidennetty traileri alta!

 

Lisää luettavaa