Supernatural-tähti ikonisena supersankarina? Pitkään eläneeltä Marvel-huhulta leikattiin siivet

Näyttelijä nappasi vuosia myöhemmin kuitenkin vastaavanlaisen roolin.

Jensen Ackles tyrmäsi pitkään eläneen Marvel-huhun.

Nettihuhujen mukaan Supernatural-sarjasta tunnettu Ackles koe-esiintyi nimiroolia varten vuoden 2011 Captain America: The First Avenger -elokuvassa ja hävisi osan Chris Evansille. EW:n haastattelussa Ackles paljasti, että hän ei ikinä edes koe-esiintynyt elokuvaa varten.

– Kävinkö koe-esiintymässä Kapteeni Amerikkaa varten? En käynyt. En edes tiedä, oliko se sellainen työ, jota varten käytiin koe-esiintymässä? Minusta tuntuu, että he vain tapasivat ihmisiä sitä varten, Ackles kommentoi.

Ackles täsmensi, että hän ei ikinä edes saanut mahdollisuutta puhua roolista kenenkään kanssa.

– En ollut joka tapauksessa vapaana. Enkä usko, että he olisivat olleet valmiita tekemään asioita aikataulujeni ympärillä. Se ei vaikuttanut projektilta, jossa oltaisiin toimittu niin. Olisin mielelläni ollut mukana keskusteluissa, sillä Chris (Evans) ja minä aikoinaan kilpailimme toisiamme vastaan aika paljon eri hommista. Mutta valitettavasti en päässyt kilpailemaan häntä vastaan tämän kanssa, Ackles tuumaili.

Ackles pääsee joka tapauksessa esittämään vastaavanlaista supersankaria, sillä hän liittyy suositun The Boys -sarjan tähtikaartiin pian alkavalla kolmannella tuotantokaudella. Ackles esittää Soldier Boyta, joka on The Boys -universumin vastine Kapteeni Amerikalle. Hahmo on kuitenkin Kapteeni Amerikkaa kieroutuneempi.

– Ihan kuin Kapteeni Amerikka olisi lopettanut supersankaritouhut ja olisi juoppo ja epäasiallinen setäsi, Ackles kuvaili hahmoaan.

The Boysin kolmas tuotantokausi alkaa Prime Videossa 3. kesäkuuta. Katso kolmoskauden traileri alta.

YouTube video

Lähde: EW

Aiheeseen liittyvät jutut