Supernatural-tähti neuvottelee aktiivisesti roolista The Boysin finaalikaudella: ”Olen heti valmis puhelimen soidessa”

Näyttelijä sopisi hyvin muiden Supernatural-alumnien joukkoon.

22.6.2024 22:45

Jared Padalecki on valmis tarttumaan rooliin Amazonin ronskissa The Boys -hittisarjassa sen tulevalla viimeisellä tuotantokaudella. Näyttelijä on käynyt asian tiimoilta jo myös keskusteluja sarjan luojan Eric Kripken kanssa.

”Vastaus on kyllä”, Padalecki kertoo hetimmiten ja paljastaa asian olevan jo aktiivisessa neuvottelussa. Hän kertoo viestitelleensä Kripken kanssa sen tiimoilta jopa tuona samaisena päivänä, jolloin tuore haastattelu järjestettiin.

”Olen siinä pisteessä näyttelijänurallani, että tahdon työskennellä vain projektien tai ihmisten, joista todella välitän, kanssa. Ja minulla on itsestäänselvästi Ericin kanssa erottamaton side”, hän selittää viitaten heidän yhteiseen aikaansa Supernaturalissa, jonka parissa Padalecki tapasi myös vaimonsa Genevieve Padaleckin.

Hän uskoo The Boysin käynnistävän finaalikautensa kuvaukset ensi vuoden puolella ja on valmis hyppäämään lentokoneeseen heti, kun Kripke vain niin pyytää. Hänen mahdollisesta tarkasta roolistaan ei kuitenkaan vielä toistaiseksi ole lukkoon lyötyä tietoa.

Tieto Padaleckin roolitussuunnitelmista ei tule kovinkaan suurena yllätyksenä, sillä Kripke on keräillyt uuden sarjansa pariin jo monia muitakin Supernaturalista, aiemmin luomastaan kulttisuosikkisarjasta tuttuja kasvoja. Mukana ovat olleet jo esimerkiksi Jensen Ackles, Jeffrey Dean Morgan, Rob Benedict – jonka esiintyminen sarjan tuoreella neloskaudella on herättänyt aikamoista ällötystä katsojakunnassa – sekä Jim Beaver. Alexander Calvert on lisäksi mukana The Boysin toisessa spin-off-sarjassa, Gen V:ssä.

Padalecki siirtyi Supernaturalin jälkeen tähdittämään Texasiin sijoittuvaa poliisisarja Walkeria. Sarja kuitenkin päätettiin lopettaa parhaillaan käynnissä olevaan neljänteen tuotantokauteen, joten The Boysin pariin hyppääminen sopisi hänelle todennäköisesti myös kuvauskalenterin puolesta.

The Boys käynnisti neljännen tuotantokautensa viime viikolla, 13. kesäkuuta. Sen pariin pääsee Prime Video -suoratoistopalvelun kautta ja uusia jaksoja ilmestyy katseltavaksi aina torstaisin.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa