”Jaan tämän uutisen kanssanne raskain sydämin” – Supernatural-tähden lännensarja Walker sai lopetustuomion

Harmin paikka.

22.5.2024 22:30

Näyttelijä Jared Padaleckin Texasiin sijoittuva länkkärisarja Walker ei tule saamaan viidettä tuotantokautta.

Asian virallisti yhdysvaltalainen The CW -kanava, joka on sarjan alkuperäinen esittäjä. Padalecki suuntasi nopeasti myös omaan sosiaaliseen mediaansa asian tiimoilta. Näyttelijä kiittelee julkaisussaan kovasti sarjan faneja sekä projektin parissa työskennellyttä yhteisöä, josta ehti tulla hänelle viime vuosien aikana todella läheinen porukka.

Padalecki tunnetaan parhaiten rooleistaan Supernatural– ja Gilmore Girls -sarjoissa. Walkerin pariin hän suuntasi vuonna 2021, Supernaturalin päätyttyä; projektin ansiosta hän pystyi viettämään enemmän aikaa Texasissa asuvan perheensä kanssa. Myös hänen vaimonsa Genevieve Padalecki tähditti sekä Supernaturalia että Walkeria.

Suomessa länkkäriä ei tällä hetkellä pääse katselemaan minkään suoratoistopalvelun kautta. Kolme ensimmäistä kautta on esitetty Viaplayssa vain parin viikon viiveellä niiden ensiesityksestä, mutta jaksot on sittemmin vedetty pois palvelun valikoimasta. Parhaillaan käynnissä olevan neljännen – ja nyt myös viimeisen – tuotantokauden mahdollisesta Suomen esityksestä ei toistaiseksi ole tietoa.

Internetissä moni uumoilee nyt Padaleckin suuntaavan seuraavaksi takaisin Supernatural-luoja Eric Kripken leipiin; moni Supernatural-alumni on päässyt osaksi Kripken tuoreinta hittisarjaa The Boysia sekä sen spin-offia Gen V:tä. Asiasta ei kuitenkaan ole vielä tarjolla virallisia uutisia.

Alla Walkerin ykköskauden virallinen traileri.

Lisää luettavaa