Supersankarit lopettavat synkistelyn – Justice League ja Aquaman ovat hauskoja, vakuuttelee tekijä

Warner Bros. ja DC haluavat palan värikästä ja kevyttä kakkua, jota Marvel elokuvillaan popsii.

Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvan saama kritiikki sen liiallisesta synkkyydestä sai Warner Brosin varpailleen, mikä oli syynä myös Suicide Squadin uusintakuvauksiin, joilla tuotiin elokuvaan hieman huumoria. Nyt studio halunneekin vaihtaa pois harmaasta maailmasta ja tuoda vähän pirteyttä supersankarituotteisiinsa.

Colliderin kanssa jutellut käsikijoittaja Will Beall, joka työstää Aquaman-elokuvaa yhdessä ohjaaja James Wanin kanssa, kertoo oman elokuvansa olevan paljon hauskempi kuin Batman v Superman.

”Siitä tulee hauska, todella hauska. Jamesillä on hyvin selvä ajatus siitä, millainen tunnelma elokuvassa on, ja luulenpa Aquamanin räjäyttävän ihmisten tajunnan – ei vain visuaalisesti, vaan tarinan ja kokoluokan tasolla siitä tulee todella hieno”, Beall hehkuttaa.

Justice League tulee myös olemaan – ja toivottavasti en joudu pulaan tästä – mutta se tulee olemaan paljon hauskempi, paljon pirteämpi kuin… En ole nähnyt Wonder Womania vielä, mutta ainakin Batman v Superman oli vähän synkempi. Justice League sen sijaan on hauska. Ja minusta tuntuu, että siihen suuntaan nämä elokuvat ovat nyt menossa.”

Zack Snyderin ohjaama Justice League saa ensi-iltansa 17.11.2017.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut