Tähdillä täytettyä toimintaa Tom Cruisen salaisen cameoroolin kera – katso viehättävä kasarilänkkäri ilmaiseksi

IMDb-arvosana on 6,8.

13.3.2024 18:00

Nuoret sankarit on vuoteen 1878 sijoittuva toimintalänkkäri, jossa seurataan legendaarisen William H. Bonneyn eli Billy the Kidin johtamaa nuorta pyssysankarijoukkoa. Tämä eripurainen porukka ryhtyy apulaissheriffeiksi tarkoituksena kostaa heistä huolta pitäneen karjatilanpitäjän murhan. Billy menee kuitenkin auktoriteettinsa kanssa liian pitkälle ja näin heistä itsestään tulee kohteita.

Christopher Cainin ohjaama Nuoret sankarit (Young Guns, 1988) julkaistiin aikana jolloin westernit eivät juuri elokuvateattereiden kassoilla herättäneet kysyntää. Nämä sankarit onnistuivat kuitenkin jo pelkällä alkutekstijaksolla ratsastamaan katsojien sydämiin. Jopa niin hyvin, että pari vuotta myöhemmin oli jatko-osa tosiasia.

Leffan näyttelijäkaarti on aivan mahtava: Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, Charlie Sheen, Dermot Mulroney, Casey Siemaszko, Terence Stamp, Terry O’Quinn ja Jack Palance. Triviatietona Tom Cruisen salainen cameorooli: hän esittää 1h 39min 20sek kohdalla luodista putoavaa pyssymiestä!

Nuoria sankareita ei kuukausimaksullisissa suoratoistopalveluissa pääse näkemään, mutta Rakuten TV:stä sen voi nauttia ilmaiseksi. Suomeksi tekstitetyssä länkkärissä on 2.0-ääniraita; valitse tekstitys ja ääniraita elokuvan alussa.

Ratsasta elokuvan pariin tästä.

Tom Cruisen cameo.

Lisää luettavaa