Takavuosina menestynyt koomikko ryntäsi Louis C.K.:n ja Kevin Hartin puolelle Twitterissä – Menetti malttinsa totaalisesti

Sellaista viserrystä Twitterissä.

5.1.2019 01:30

Hollywood Reporter kertoi kuinka koomikon töitä tekevä Rob Schneider on avannut sanaisen arkkunsa. Tällä kertaa hän puolustaa Louis C.K.:ta ja Kevin Hartia.

Deuce Bigelow: Kymmenen dollarin gigolo -elokuvastakin tuttu Schneider kertoi Twitterissä tukevansa Kevin Hartia Oscar-juontojupakassa. ”Koomikot ovat niitä joiden kuuluu sanoa ne kauheat asiat joita me kaikki ajattelemme, mutta emme sano.”

Seuraava tviitti oli hieman hermostuneempi, kun hän päätti puolustaa seksuaalisesta ahdistelusta syytettyä C.K.:ta, joka vastikään vitsaili Parklandin kouluampumisesta selviytyneiden kustannuksellä ja joka on vastikään nähty videolla, jossa hän käyttää n-sanaa.

”VAPAUTTAKAA LOUIE CK!! VITSIT OVAT SANOJA TE V#TUN ÄÄLIÖT K#SIPÄÄT!”, Schneider kertoi Twitterissä. Schneider on harvoja julkisuuden henkilöitä, jotka ovat puolustaneet Louis C.K.:ta julkisesti. Vasta äsken Jim Carrey osoitti piirtämällään pilakuvalla tukensa Parklandista selvityneelle.

Lisää luettavaa