Tällainen on Resident Evilin remake – tulossa laadukas pelileffa?

Taas pistetänä yksi elokuvasarja uusiksi.

26.11.2018 13:33

James Wan on tuottamassa klassisiin japanilaisiin kauhupeleihin perustuvaa Resident Evil -elokuvaa. Aiemminhan on jo tehty Resident Evil -leffasarja, jossa nähdään pääosassa Milla Jovovich.

Ensimmäinen elokuva oli ihan hyvä, mutta siitä lähti melko jyrkkä alamäki, eikä elokuvilla lopulta ollut oikeastaan enää mitään tekemistä pelien kanssa.

Tulevan remaken käsikirjoittaa Greg Russo, joka työskentelee myös Mortal Kombatin remaken ja Netflixin Death Note 2:n parissa. Russo itse kehuu omaa käsikirjoitustaan.

– Se on hyvä! Työstin käsikirjoitusta vuoden verran, ja nyt tuottaja Wan otti ohjat käsiinsä, joten työni loppui siihen. En siis tiedä mitä he tekevät käsikirjoitukselle. Tuottajat olivat kuitenkin tyytyväisiä versiooni, mutta lopulta he päättävät mitä tapahtuu, Russo kertoi Discussing filmin haastattelussa.

– Olen franchisen fani, joten työskentely sen parissa oli hauskaa. Koska tästä on jo aiemmin tehty kuusi elokuvaa, halusin kirjoittaa jotain aivan uutta ja tuoretta. Halusin palata pelimaailmaan, ja tehdä sen pelottavan klassiseen James Wan -tyyliin. Myin sen heille lupaamalla, että teen käsikirjoituksen pelien pohjalta, siten, että otan ne pelottavimmat palat peleistä. Resident Evil 7 -peli oli lähtökohtani kaikelle.

Lisää luettavaa