Tältä kuulostaa Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet – kaksi soundtrack-kappaletta julkaistu

Näiden musiikkien kanssa on hyvä valmistautua ensi viikon ensi-iltaan.

3.4.2022 17:30

Kolmen ja puolen vuoden pitkä odotus on tulossa vihdoin päätökseensä, kun Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet saa ensi-iltansa Suomessa ensi perjantaina 8. huhtikuuta. Nyt uutuuselokuvan soundtrackiltä on julkaistu kaksi maistiaisraitaa siivittämään faneja viimeisten odotuspäivien lävitse.

Kolmannen Ihmeotukset-soundtrackin sävellyksestä vastaa jälleen Grammy- ja Emmy-voittaja sekä yhdeksän kertainen Oscar-ehdokas James Newton Howard. Hänen lumoavia musiikkejaan on kuultu myös molemmissa elokuvasarjan aikaisemmissa osissa ja hän tulee jatkamaan vielä saagan kahden viimeisen elokuvankin parissa.

Ennakkoon julkaistut kappaleet ovat nimeltään Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore ja The Room We Require. Elokuvan nimikkoraita on tunnelmaltaan hyväntuulinen ja seikkailullinen. Toinen sävellys on taas hieman mysteerisempää kuunneltavaa ja siitä voi tunnistaa myös tuttuja Harry Potter -musiikkien elementtejä.

Kappaleet voi kuunnella haluamastaan toistokanavasta alla olevan julkaisun kautta. Alla myös Dumbledoren salaisuudet -traileri.

Lisää luettavaa