Tältä näyttää Tom Cruisen lukaalissa – viinin ystäville loistopaikka – kuvalinkki

Raporttien mukaan Tom Cruise on myymässä Hollywood Hillsissä olevaa kartanoaan mukavaan 11,4 miljoonan dollarin hintaan. Talosta julkaistut myyntikuvat paljastavat, minkälaisessa asunnossa tähti on luksuselämäänsä viettänyt.

Kartanossa on hulppeat maisemanäkymät, jättimäinen terassi, tilavia huoneita ja kalliita huonekaluja. Talosta löytyy tammiset kaapistot keittiöstä ja kylpyhuoneista olohuoneen sulautuessa muuhun sisustukseen puulattian ja tyylikkäiden sohvien myötävaikutuksella.

Talossa on kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa on oma kylpyhuone. Jos päätät ostaa talon, mukaan tulee myös vierastalo, jossa on yllättäen enemmän makuuhuoneita ja kylpyhuoneita – neljä molempia sekä keittiö.

Amerikan tyyliin pihalta löytyy uima-allas. Lisämaustetta taloon tuo varsinkin viinin ystäville viinikellari ja maisteluhuone. Tiettävästi talo on taitanut jo kyllä mennä, mutta Cruisella on myynnissä vielä Beverly Hillsin asunto 50 miljoonalla dollarilla. Mikäli talo käy kaupaksi kyseisellä hinnalla, näyttelijä saa mukavat 20 miljoonaa dollaria voittoa. Cruise osti Beverly Hillsin talon vuonna 2007.

Kuvat löytyvät täältä.

Kuva: Top Gun

Lähde: Mirror

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut