Tältä se näyttää! Magnum-rikossarjan uuden version ensimmäinen traileri ei paljoa vauhdissa säästele – Fast & Furious -vaikutteet selvät!

80-luvulta tuttu Havaijille sijoittuva rikossarja Magnum saa syksyllä uuden version, ja ensimmäinen traileri ottaa aiheesta kaiken irti.

17.5.2018 12:43

Osana 2018-2019 televisiosarjakautta alkaa suuri määrä uusia sarjoja, joista moni on tällä viikolla julkaissut ensimmäiset trailerinsa.

Rikossarja Magnum oli 80-luvulla todella suosittu, ja nykyinen reboot-buumi hyödyntää lähestulkoon kaikki menneiden vuosikymmenien hittisarjat, jos se suinkaan on mahdollista. Havaijilla toimivasta yksityisetsivä Thomas Magnumista kertova sarja herää henkiin nykyajassa, jossa tarinan perusosat ovat samat mutta räjähdykset isompia ja konnat pahempia.

Trailerista huomaa helposti pilottijakson ohjaajan (Fast & Furious -elokuvista tuttu Justin Lin) tyylin, ja vilahtaapa mukana jopa yksi elokuvista tuttu näyttelijäkin.

CBS julkaisi uudesta Magnumista (Jay HernandezSuicide Squad) ensimmäisen videon, jossa alustetaan koko sarja ja sen keskeiset hahmot hyvin.

Katso traileri alta!

 

Lisää luettavaa