Talvi on tullut, ja sen mukana tulee Game of Thrones dvd:nä ja blu-rayna – Lisämateriaaleilla varustettuja erikoisjulkaisuja tulossa myyntiin

Tässä vinkki vaikkapa pukinkonttiin.

22.11.2019 12:10

HBO julkaisee tallenteena Game of Thronesin kahdeksannen kauden ja täyden kokoelman kaikista sarjan kausista.

Suosikkisarjan viimeinen matka julkaistaan dvd:nä ja blu-rayna lisämateriaaleineen, jotka sisältävät myös Game of Thrones: The Last Watch -dokumentin, jossa käydään läpi viimeisen kauden tuotannon vaiheet.

HBO julkaisee sarjan tuotantokausista keräilykappaleet, muun muassa Game of Thrones: The Complete Collection -kokonaisuuden, joka on pakattu Robert Ballin suunnittelemaan puiseen laatikkoon

Laatikossa jokaista kautta kuvastaa eri kerros. Laatikkoon kuuluu myös Kuninkaan kouran rintamerkki, joka pitelee kaikkia yhdeksää levykoteloa paikallaan. HBO julkaisee sarjan viimeisen kauden myös 4K- ja blu-ray-steelbookina sekä dvd:llä ja blu-raylla. Game of Thrones: The Complete Series  tulee lisämateriaaleineen myös saataville keräilypakkausta 2. joulukuuta 2019.

The Complete Series ja Season 8 sisältävät myös seuraavat lisämateriaalit:

Game of Thrones: The Last Watch: Elokuvatuottaja Jeanie Finlayn kaksiosainen dokumentti, joka kertoo viimeisen kauden kuvauksista.
When Winter Falls: 30-minuuttinen lyhytelokuva, jossa julkistetaan mitä kaikkea 8. kauden 3. jakson Battle of Winterfell kuvauksessa tapahtui.
Duty is the Death of Love: Katsaus siihen, miten Game of Thronesin taustatiimi ja tähdet veivät sarjan päätökseensä.
10 kommenttiraitaa viimeisestä kaudesta näyttelijöiltä ja tekijöiltä.
Poistettuja japidennettyjä kohtauksia: 5 ennen näkemätöntä poistettua tai pidennettyä kohtausta 8. kaudelta.
Historia ja taustatarinat: Uusia animaatiopätkiä, jotka kertovat historian ja taustan kauden 8 merkittävistä paikoista ja juonesta.

Lisää luettavaa