Talvi on saapunut Lappiin – Kittilän lähelle nousee kokonainen Game of Thrones -lumikylä

HBO Nordic ja Kittilässä sijaitseva Snow Village pistivät hynttyyt yhteen ja loivat lumikylän yhteyteen Game of Thrones -aiheisen lumikylän.

Kokonaan lumesta ja jäästä rakennettu Snow Villagen hotellikylä on hieman erilainen bailumesta. Hotellikylän vierailijat pääsevät kokemaan Game of Thronesin innoittamana luotuja upeita lumi- ja jääveistoksia sekä tiloja.

Sarja näkyy myös lumikylän jääbaarissa ja -loungessa, jossa on tarjolla kaikenlaista Game of Thronesiin liittyvää. Kylästä löytyy myös jäästä tehty Rautavaltaistuin sekä lohikäärmeliukumäki. Rohkeimmat voivat yöpyä White Walker -lumihuoneessa.

– Haluamme tarjota tällä kaudella kävijöillemme unohtumattoman elämyksen. Tulihan Westerosiinkin vihdoin talvi, kertoo Snow Villagen rakennusryhmän johtaja Tomi Kurtakko.

– Vieraamme pääsevät nauttimaan maailman parhaiden jää- ja lumiveistäjien rakentamista veistoksista, kuten valtavista lohikäärmeistä, Hall of Faces -seinästä, lumisesta Westerosin seinäkartasta ja seisoa jäästä tehdyn Vuoren vieressä.

Game of Thrones -teemalla toteutettu lumen ja jään maailma on hieno jatkumo HBO Nordicin huhtikuussa 2016 Helsingissä järjestämälle suursuosion saaneelle ja palkitulle Game of Thrones -sarjan The Hall of Faces -tapahtumalle, kertoo HBO Nordicin Suomen PR- ja markkinointijohtaja Nina Palmroos.

Lähde: HBO Nordic

Aiheeseen liittyvät jutut