Game of Thrones -näyttelijätär puolustaa alastonkohtauksia työttömyydellään – kertoo seksin kuuluvan alalle

Natalie Dormerilla on kerrottavaa uransa alkuaikojen alastonkohtauksista.

Dormer nousi kuuluisuuteen Tudors-sarjan Anne Boleyna. Tämän jälkeen hän näytteli Cressidaa suositussa Nälkäpeli-leffasarjassa ja päätyi lopulta kuningatar Margaery Tyrellin rooliin Game of Thronesissa.

Aloittaessaan Tudorsissa, Dormerilta kysyttiin usein, että miksi hän näyttelee niin yliseksuaalisessa sarjassa.

– Tein päätöksen, koska olin työtön. En oikeastaan edes tiennyt minkälainen sarja tulee olemaan, ei minulla ollut sarjan kaikkia kymmentä käsikirjoitusta. Otin työn vastaan, koska se työllisti minut, helvetti sentään.

Dormer asuu Lontoossa sulhasensa ohjaaja-käsikirjoittaja Anthony Byrnen kanssa. Näyttelijätär on oppinut navigoimaan elokuvateollisuudessa ja kertoo seksin kuuluvan näyttelijätyöhön.

Game of Thronesissa on myös miesalastomuutta. Seksi on osa elämää, joten se on myös osa taidetta. Jos haluat esittää oikeaa elämää, joudut myös esittämään seksiä.

Dormer pitää Jennifer Lawrencen tähdittämän Nälkäpeli-sarjan vahvojen naishahmojen muuttaneen koko elokuvateollisuutta.

– Nyt miehet tajuavat, että vahvat, kolmiulotteiset naispäähahmot eivät todellakaan vahingoita elokuvan tulosta lippuluukuilla. Siis oikeasti haloo? Miksi haittaisi kirjoittaa 50 prosentille ihmisväestöstä oikeanlaisia rooleja? Mutta ei kyse ole pelkästään elokuvateollisuudesta, se on yhteiskunnallinen ongelma – meillä nyt vain sattuu olemaan alallamme alusta puhua asiasta.

Kuva: Game of Thrones

Lähde: Game of Thrones Season

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut