Tämä ei tullut suurena yllätyksenä: True Detective uusittiin viidennelle kaudelle – Night Countryn tekijä pysyy sarjan ruorissa

Viimeisin kausi oli suurhitti.

22.2.2024 21:50

HBO:n hittirikosdraamasarja True Detective on virallisesti uusittu nyt jo viidennelle tuotanokaudelleen. Neljättä kautta luotsannut Issa López on palaamassa sarjan ruoriin myös seuraavalle kaudelle HBO:n solmittua hänen kanssaan uuden pitkäkestoisen sopimuksen.

Sarjan viidennen kauden varmistus ei tullut yllätävänä uutisena, sillä Night Country -lisänimellä kulkeva neljäs tuotantokausi osoittautui todella suureksi menestykseksi. HBO:n tuoreen lausunnon mukaan kausi on ollut rikosantologian tähän mennessä katsotuin osa yli 12,7 miljoonan katselijan voimin. Katsotuimmaksi jaksoksi nousi kauden finaali 3,2 miljoonalla katsojalla, mikä on 57 % parempi katsojaluku kuin mitä kauden avausjaksolla on hallussaan.

Kausi seuraa Jodie Fosterin ja Kali Reisin esittämää rikostutkijaparia Alaskan kylmän pimeyden keskellä, kun he päätyvät tutkimaan karmivaa massakuolemaa, jolla vaikuttaisi olevan yhteyksiä myös vuosia sitten sattuneeseen järkyttävään murhaan.

Sarjan luoja Nic Pizzolatto ei ollut mukana uusimman kauden tuotannossa muuten kuin tuottajana. Hän on ollut kuitenkin kärkkään äänekäs sosiaalisessa medisassa viime päivinä uutuuskauden suhteen.

Tiedot True Detectiven viidennen kauden aikatauluista ja roolituksista paljastetaan vasta projektin edettyä edemmäs.

Kurkista Night Countryn virallinen traileri alta.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa