Tämä fantasiaseikkailu on Schwarzeneggerin mielestä hänen huonoin leffansa: ”Se on surkein elokuva, jonka olen tehnyt”

Kyseessä on sen verran huono tekele, että Iso-Arska käyttää sitä rangaistusvälineenä.

4.6.2017 01:01

Vuonna 1985 ilmestynyt fantasiaseikkailu Red Sonja on Arnold Schwarzeneggerin tekemistä elokuvista se, jota hän eniten inhoaa.

– Se on surkein elokuva, jonka olen tehnyt. Kun lapseni eivät tottele, he lähetetään huoneeseensa ja pakotetaan katsomaan Red Sonja kymmenen kertaa. Minulla ei ole ikinä paljon ongelmia heidän kanssaan, Schwarzenegger aikoinaan totesi fantasiaseikkailusta.

Richard Fleischerin ohjaama Red Sonja floppasi lippuluukuilla ja sai melko negatiivisen vastaanoton kriitikoilta. Red Sonja perustuu Conan barbaarin luoneen Robert E. Howardin hahmoon, ja Schwarzeneggerin oli alun perin tarkoitus esittää elokuvassa Conania. Elokuvantekijöillä ei kuitenkaan ollut oikeuksia Conaniin, joten Schwarzenegger esitti elokuvassa Kalidor-nimistä hahmoa.

Alkuperäinen suunnitelma oli, että Iso-Arskan piti tehdä Red Sonjassa pieni cameorooli. Kuvauksien tarkoitus oli kestää viikko, mutta lopulta Schwarzeneger oli paikalla neljä viikkoa. Schwarzeneggeria ärsytti, että leikkauksen avulla hänen cameonsa laajennettiin kunnolliseksi sivuosaksi.

Alla on elokuvan traileri.

Lähteet: Digital Spy, IMDb, Conan Wikia

Lisää luettavaa