Tämä odotetuista Marvel-sarjoista tiedetään nyt

Elokuvista tutut hahmot tekevät paluuta pienemmille ruuduille.

17.9.2020 07:31

Vielä alkuvuodesta näytti siltä, että Marvel-supersankarit Scarlet Witch, Vision ja Falcon nähtäisiin omissa tv-sarjoissaan Disney+-palvelussa varmasti tänä vuonna. Marvelin menestysleffoista tuttujen näyttelijöiden piti palata näihin rooleihinsa, mutta koronavirus sotki tuotantojen aikataulut.

The Falcon and The Winter Soldierin aiottu elokuinen ensi-iltapäivä peruttiin, mutta nyt sarjan tiimoilta kuuluu hyvää. Sitä tähdittävät Anthony Mackie ja Sebastian Stan ovat palanneet pitkän paussin jälkeen jatkamaan sarjan kuvauksia Atlantassa. Todisteeksi tästä molemmat ovat jakaneet sosiaalisen median tileillään kuvamateriaalia.

Kuusiosaiseksi aiottu sarja sijoittuu aikajanalla Avengers: Endgame -leffan jälkeen. Se kertoo ennakkotietojen mukaan siitä, kuinka Falcon perii Captain American manttelin.

Scarlet Witchin ja Visionin elämää mm. klassikkositcomien tyylillä kertaava WandaVision-minisarja oli alkujaan aikataulutettu vasta The Falcon and The Winter Soldierin jälkeen. Viimeksi mainitun ensi-illan ollessa edelleen hämärän peitossa, on Disney vahvistanut WandaVisionin saapuvan suoratoistopalveluunsa vielä tämän vuoden puolella. Elizabeth Olsenin ja Paul Bettanyn näyttelemien Witchin ja Visionin lisäksi sarjassa nähdään mm. Ant-Man and the Wasp -leffan agentti Woon roolin uusiva Randall Park sekä Thor-leffasarjasta tuttu Kat Dennings.

Lähteet: RadioTimes, EW, Collider

Lisää luettavaa