Tämä oli vaikein seksikohtaus Fifty Shades Freedissä – Dakota Johnson kuvaili jalkojensa asentoa ja aistien katoamista

IMDb-arvosana on 4,5.

22.3.2023 11:03

Eroottinen Fifty Shades Freed on kolmas Fifty Shades -elokuva, ja sen voi katsoa yöllä televisiosta. Näyttelijä Dakota Johnson puhui aikoinaan elokuvien seksikohtausten rajuudesta.

– Vaikein tähän mennessä – kaikista kolmesta elokuvasta – oli seksikohtaus kolmannessa elokuvassa, jossa olin käsiraudoitettuna käsistäni ja jaloistani aitaan. Sellainen aitajuttu, joka laskeutuu alas. Ja silmäni olivat sidotut, Johnson kertoi.

-Se oli aika shokeeraavaa, koska vaikka olet kuinka valmistautunut ja harjoitellut, aistisi katoavat, etkä voi kontrolloida miten hermostosi reagoi. Joten se kohtaus oli tosi hankala luovia läpi, Johnson jatkoi.

Johnsonin mielikohtaus on samassa elokuvassa. Kyseessä on hetki, kun Johnsonin hahmo pukeutuu tapellen samalla Christian Grey -hahmon kanssa.

Ohjaus James Foley. Pääosissa Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Kim Basinger sekä Marcia Gay Harden.

Episodin yhden tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Itse tarinan saisi helposti tiivistettyä kymmenen minuutin mittaiseksi lyhytelokuvaksi, mutta täytettä tuovat odotetusti herkkyyttä hönkivät ja rakkauden siirappia valuvat eroottiset kohtaukset. Loppuaika elokuvasta koostuu pääosin kohtauksista, joissa Ana ja Christian keskustelevat parisuhteesta, keskustelevat parisuhteesta tai keskustelevat parisuhteesta. Draaman seassa on lisäksi kohti trillerimäistä kliimaksia etenevä tarinan osuus, joka jää täysin sivuseikaksi.”

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 23.03.2023 klo 00.55, TV5
  • La 25.03.2023 klo 23.00, FRII

Lue myös: Avatarin Sam Worthington kävi 007-koekuvauksissa – kertoi missä asiassa epäonnistui – Episodi.fi

Lähde: NZ Herald

Lisää luettavaa