Tämä tuore sarjisfilmatisointi floppasi niin pahasti, että se vedettiin USA:ssa pois teattereista

Yksikään elokuva ei ole ikinä flopannut niin pahasti USA:ssa, että se olisi vedetty toisen esitysviikon jälkeen ohjelmistosta. Mutta nytpä on.

Tämä tuore teiniseikkailu tuotti ensimmäisenä viikonloppunaan vain 1,37 miljoonaa dollaria melkein 2500 valkokankaalla. Ja se oli se parempi viikonloppu. Viime viikolla leffaa katsottiin 160 dollarin keskiarvolla per valkokangas. Se on keskimäärin 16 katsojaa jokaista valkokangasta kohden, viikossa. Se tekee noin 2 katsojaa per päivä.

Jem and the Holograms päätyi odottamattomalla tavalla historian kirjoihin flopatessaan näinkin rajusti. Leffassa on mukana muun muassa takavuosien tähdet Molly Ringwald sekä Juliette Lewis se sen on ohjannut Jon M. Chu (G.I. Joe: Kosto, Justin Bieber: Never Say Never)

Leffasta tuli historian surkeimmin yli 2000 teatterissa avannut ensi-iltaelokuva. Universal Picturesilla voidaan kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä studiolla on kuitenkin koko elokuvahistorian tuottoisin vuosi meneillään. Jemin tuotanto maksoi vain 5 miljoonaa dollaria, joten leffa voitaisiin uudelleenkuvata 300 kertaa pelkästään Jurassic Worldin tuotoilla.

Jem and the Holograms perustuu suosittuun 80-luvun animaatioon. Uusioversiolle ei kuitenkaan ollut minkäänlaista kiinnostusta, koska nykypäivän teineillä ei oikein klikkaa ryysyistä rikkauksiin -tarinoiden kanssa ja kasarilla piirretystä diggailleet eivät arvostaneet päätöstä poistaa kevyet scifi-elementit tarinasta.

Jemiä tuskin nähdään Suomen leffateattereissa. Alla kuitenkin leffan traileri.

YouTube video

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut