Tämän neuvon Daniel Craig antoi seuraavalle Bondille

Vaikkakin Daniel Craigilla on vielä sopimus yhdestä elokuvasta, huhumylly seuraavasta Bondista on käynyt kuumana. Craig itse ei enää välttämättä haluaisi näytellä sulavakäytöksistä brittiagenttia, mutta päätös ei välttämättä ole hänen käsissään. Craigilla oli myös neuvoja Time Outin haastattelussa seuraavalle Bondille:

– Sanoisin, että kaksi asiaa. Ensinnäkin, se on oma päätöksesi. Älä kuuntele ketään muuta. Tai no, kuuntele kaikkia, mutta joka tapauksessa sinä olet se, jonka täytyy päätös loppupeleissä tehdä. Niin makaat kuin petaat. Äläkä ole paska! Sinun täytyy skarpata. Tällaisia elokuvia ei enää tehdä. Ne ovat todella harvinaisia. Joten, älä ole paska. Anna mennä. Nauti siitä. Jokin tällainen klisee tähän väliin. Mutta ei, varmista se, että olet mahtava. Sinun täytyy puskea itseäsi niin pitkälle kuin voit. Se on sen arvoista, koska kyseessä on James Bond, Craig päätti.

Se kuka näyttelee seuraavaa Bondia ei kuulemma kiinnosta Craigia ”*ittuakaan.” Spectren ensi-ilta Suomessa on 30. lokakuuta.

Kuva: Spectre

Lähde: Timeout

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut