Tänä vuonna Netflixiin on tulossa The Irishmanin lisäksi paljon megaluokan elokuvia vakuuttavilla roolituksilla – Mitä odotat eniten?

Kelpaa odottaa.

The Playlist listasi The Irishmanin julkaisusta kertovan juttunsa loppuun muutamia kiinnostavia projekteja, joita Netflix tänä vuonna Martin Scorsesen uutukaisen lisäksi tarjoaa.

Roman menestys jätti selvästi veden kielelle, sillä luvassa on entistä enemmän jännittäviä elokuvia. Näistä esimerkkeinä Steven Soderberghin toimittajaelokuva The Laundromat, joka kertoo journalistiryhmästä, joka paljastaa kuinka maailman vaikutusvaltaisimmat poliitikot omistavat salaisia pankkitilejä, jotta voivat välttää verojen maksamisen. Rooleissa nähdään mm. Gary Oldman ja Meryl Streep.

David Michôd sen sijaan vie nuorisoidoleita Ison-Britannian historiaan, kun Timothée Chalamet näyttelee kuningas Henry V:tä elokuvassa The King. Mukana myös Robert Pattinson, Joel Edgerton ja Lily-Rose Depp. The Last Thing He Wanted on Dee Reesin ohjaus, joka kertoo journalistista, joka lopettaa työnsä sanomalehden alaisuudessa ja ryhtyy asekauppiaaksi. Pääosissa Anne Hathaway, Ben Affleck ja Willem Dafoe.

Yksi kiinnostavimmista projekteista on myös Fernando Meirellesin The Pope, joka kertoo paavien vallanvaihdosta. Jonathan Pryce nähdään paavi Franciscuksena ja Anthony Hopkins paavi Benedictuksena.

Aiheeseen liittyvät jutut