Tänään tv:ssä: Älä skippaa tätä Renny Harlinin viihdyttävää toimintaleffaa – Aivot narikkaan ja menoksi!

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2016 valmistunut Skiptrace.

17.5.2020 06:30

Renny Harlinin uralla on ollut jyrkkiä nousuja ja laskuja.

Die Hard 2:n ja Cliffhangerin ohjaaja ei ole aikoihin tehnyt menestyselokuvaa Hollywoodissa, mutta Skiptrace osoittautui isoksi hitiksi etenkin Kiinassa, missä siitä tuli myös päätähti Jackie Chanin uran suurimpia menestyksiä.

Skiptrace yhdistääkin sekä Harlinille että Chanille ominaisia asioita: siinä nähdään viihdyttävää Hollywood-toimintaa sekä koomisen akrobaattisia taistelukohtauksia.

Tarinassa reissataan ympäri Kiinaa, Venäjää ja Mongoliaa.

Chanin esittämä hongkongilainen etsivä ja amerikkalainen kasinohuijari (Johnny Knoxville) joutuvat vastahakoisesti toimimaan yhdessä saadakseen kiinni venäläisen mafiapomon.

Harlinin ohella elokuvaan tuo suomalaisväriä Johnny Knoxvillen tyttöystävänä elokuvassa pienessä roolissa nähtävä Sara Forsberg.

”Juoni ei ole kummoinen ja huumori on lapsellisen hölmöä. Esimerkiksi erilaisia miehen sukukalleuksiin liittyviä huonoja vitsejä suolletaan jatkuvasti. Huumoria revitään myös aina yhtä hauskasta etälamauttimesta tai kakkivasta hevosesta. Jossain vaiheessa elokuvan hölmöys kuitenkin kääntyy sen voitoksi”, Episodin ensi-ilta-arviossa kirjoitettiin.

Skiptracea voi suositella niille, jotka pitävät 90-luvun aivot narikkaan -toimintakomedioista ja Jackie Chanista.

Skiptrace esitetään Nelosella sunnuntaina 17.05.2020 klo 23.35. Toinen esitys ensi lauantaina 23.05.2020 klo 21.30. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia