Tänään tv:ssä: Bruce Willisin ensimmäinen elokuvarooli oli pääosa vuoden 1987 komediassa – Tekijänä legendaarinen ohjaaja

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1987 valmistunut Sokkotreffit.

8.1.2019 05:00

Ennen Die Hard -elokuvien menestystä Bruce Willis tuli suurelle yleisölle tunnetuksi komedianäyttelijänä 1980-luvun lopulla tuotetussa sarjassa Konnankoukkuja kahdelle. Oli siis täysin loogista, että hänen ensimmäinen elokuvansakin oli komedia – ja heti kerralla päärooli.

Sokkotreffeissä Willis esittää liikemiestä nimeltä Walter Davis, joka tarvitsee seuralaisen tärkeälle liikelounaalle uuden asiakkaan kanssa. Hän suostuu sokkotreffeihin Kim Basingerin esittämän Nadian kanssa. Nadialla on harvinainen yliherkkyys. Pienikin määrä alkoholia saa hänet menettämään kontrollin täysin.

Walter ei usko varoituksia vaan tarjoaa Nadialle samppanjaa. Sen seurauksena Nadia tuhoaa yhden illan ja yön aikana ketjureaktionomaisesti Walterin uran ja elämän. Taustalla häärii myös Nadian mustasukkainen ex-poikaystävä (John Larroquette). Pelastaakseen elämänsä rippeet Walterin on oltava riippuvainen näistä kahdesta, mutta hän alkaa myös kiinnostua luonnonvoimamaisesta Nadiasta.

Alkuperäisistä Vaaleanpunainen pantteri -elokuvista tunnetun Blake Edwardsin ohjaustyö esitetään TV5-kanavalla tiistaina 8.1.2019 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa