Tänään tv:ssä: Ensi kertaa Suomen kanavilla – Bruce Willis pahiksen roolissa vuoden 2022 toimintahalpiksessa

IMDb-arvosana 3,5.

10.3.2024 06:30

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2022 valmistunut toimintaelokuva A Day to Die.

Kevin Dillonin esittämä Connor Connolly on siirtynyt poliisin erikoisjoukoista ehdonalaisvalvojaksi. Hän on jäänyt velkaa huumeparonille (Frank Grillo), joka sieppaa hänen raskaana olevan vaimonsa.

Velat kuitatakseen Connor joutuu tekemään vaarallisia huumeryöstöjä ja värvää avuksi vanhat kollegansa. Kuvaan astuu mukaan Bruce Willisin esittämä poliisipäällikkö.

Sankarillisissa toimintarooleissa nähdyn Willisin myöhäisuran halpiksien hienoisena erikoisuutena hänet istutettiin välillä myös konnan rooliin.

A Day to Diessa hän on korruptoitunut poliisipäällikkö, joka saa jopa huumegangsterin ja tämän otteeseen joutuneet veteraanit unohtamaan keskinäisen kisailunsa.

A Day to Die ilmestyi Yhdysvalloissa vain muutamissa teattereissa, ja sitä on levitetty lähinnä suoratoistona ja blu-rayna. Elokuva jäi vähälle huomiolle, mistä kertoo sekin, että Rotten Tomatoes -sivustolla siitä on julkaistu vain kolme arvostelua, nekin kaikki negatiivisia.

”Joskus Willisin pienen budjetin toimintaelokuvissa on erikoisia pieniä yksityiskohtia, jotka vievät huomion pois niiden huonoudesta, mutta tässä elokuvassa niitä ei ole: se on yhtä löysä, käsittämätön ja halvan näköinen kuin kaikki muutkin”, kirjoitti Common Sense Median kriitikko Jeffrey M. Anderson.

A Day to Die esitetään nyt Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa. Elokuva nähdään Subilla sunnuntaina 10.03.2024 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa