Tänään tv:ssä: Epätavallinen juttu: legendaarisen kauhuohjaajan elokuvasta tehtiin uusi versio – ja sehän on hämmästyttävän hyvä!

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2010 valmistunut kauhuelokuva The Crazies.

14.10.2016 06:27

Koko 2000-luvun kauhuelokuvagenre tullaan muistamaan siitä, että jatkuvasti tehtiin uusia versioita edellisten vuosikymmenien menestyneistä ja klassikon asemaan nousseista elokuvista. Taso on ollut erittäin vaihtelevaa, mutta onneksi The Crazies kuuluu laadukkaampaan päähän. Se on uusi versio legendaarisen George A. Romeron vuoden 1973 leffasta, joka tunnetaan suomenkielisellä nimellä Kaikki saastuneet tuhotaan.

The Crazies, joka tällä kertaa on saanut lisänimen Hulluus on tarttuvaa, sijoittuu rauhalliseeen kaupunkiin, joka muuttuu kokonaan toisenlaiseksi kun paikallinen sheriffi huomaa vähitellen useiden kaupunkilaisten menettävän järkensä. Pian helvetti pääsee valloilleen.

Elokuva kierrättää onnistuneesti lajityyppikliseitä ja kykenee olemaan viihdyttävä, sanottiin Episodin dvd-arviossa syksyllä 2010. Rotten Tomatoes -sivusto kiteyttää elokuvan näin: ”The Crazies on intensiivinen, hyvin kuvattu ja poikkeuksellisen älykäs kauhuelokuvan uusintafilmatisointi, mikä on hyvin epätavallista.”

Breck Eisnerin (Sahara) ohjaaman elokuvan pääosissa näyttelevät Radha Mitchell, Timothy Olyphant, Danielle Panabaker ja Joe Anderson.

Hulluus pääsee valloilleen Nelosella perjantaina 14.10.2016 klo 23.45. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa