Tänään tv:ssä: Erään aikakauden päätös – Schwarzenegger teki viimeisen hyvän toimintaelokuvansa vuonna 1996

IMDb-arvosana 6,1.

3.11.2022 05:00

Vuonna 1996 valmistuneet Eraserin pääosassa nähdään toimintalegenda Arnold Schwarzenegger. Hän esittää John Krugeria, liittovaltion poliisia, joka pyyhkii pois todistajiensuojeluohjelmaan tulevien ihmisten aikaisemmat elämät ja henkilöllisyydet.

Kruger saa tehtäväkseen suojella aseteollisuudessa työskentelevää tutkijaa (Vanessa Williams), joka on joutunut vaaraan saatuaan vihiä työnantajansa terroristikytköksistä.

Eraser – suojelija on viihdyttävää ysäritoimintaa: yrmeä lainvartija hyppää lentokoneesta laskuvarjon perään, muuntaa nälkäiset alligaattorit kädenkäänteessä matkalaukuiksi ja huiputtaa niin huipputeknologiayrityksen aivot kuin muskelimiehetkin.

Eraser on monien elokuvafanien mielestä viimeinen kunnon Schwarzenegger-tuotanto. Sen jälkeen hänellä ei ole ollutkaan kunnon toimintahittiä, ellei lasketa mukaan Expendables-elokuvasarjaa, jossa hänet on nähty sivuosassa.

Charles Russellin (Valuva kuolema, Mask) ohjaamassa elokuvassa näyttelevät myös James Caan, James Coburn, Robert Pastorelli ja James Cromwell.

Eraser esitetään Subilla torstaina 03.11.2022 klo 21.00. Katso alta huikea laskuvarjokohtaus.

Lisää luettavaa