Tänään tv:ssä: ”Tuoreusprosentti nolla” – Tämä komedia on harvinainen tapaus: ei ainoatakaan positiivista arvostelua

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1989 valmistunut Poliisiopisto 6: Suuri rikosaalto.

Suositun poliisikomedioiden sarjan kuudennessa osassa poliisiopiston omalaatuinen ryhmä kutsutaan ratkomaan kaupunkia piinaavaa ryöstösarjaa. Se tietysti harmittaa ylikomisario Harrisia, joka haluaisi kunnian itselleen.

Poliisiopisto 6 oli lopun alkua suositulle elokuvasarjalle. On hyvin harvinaista, että Rotten Tomatoes -sivuston tuoreusprosentti on pyöreät nolla, eli siitä ei ole löytynyt yhtään positiivista arviota.

Kriitikoiden lisäksi myös suuri yleisö hylkäsi elokuvan. Kuutososa oli ensimmäinen Poliisiopisto-tuotanto, joka ei noussut ensi-iltaviikonloppunaan ykköseksi jenkkitilastoissa. Sen jälkeen tehtiin vielä seitsemäs osa Moskovan keikka, joka menestyi vielä heikommin.

Elokuvasarjaa ollaan 25 vuoden tauon jälkeen käynnistämässä uudelleen. Elokuvasarjan alkuperäinen päätähti Steve Guttenberg on ilmoittanut olevansa mukana uudessa Poliisiopisto-elokuvassa, jonka tarkemmat aikataulut ovat toistaiseksi jääneet vahvistamatta.

Poliisiopisto 6:n pääosia esittävät Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, Leslie Easterbrook ja Marion Ramsey. Ohjauksesta vastaa Peter Bonerz.

Elokuva esitetään Nelosella maanantaina 11.02.2019 klo 21.00 ja tiistaina 12.02.2019 klo 22.00. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät jutut