Tänään tv:ssä: Hollywoodin nurjasta puolesta kertova stripparileffa oli yllätyshitti – ohjaaja ja päätähti tekivät omalla riskillä jättipotin

Tänään nähdään televisiossa miesstrippareista kertova Magic Mike vuodelta 2012.

Elokuvan päähenkilö Michael ”Magic Mike” Lane (Channing Tatum) on kolmikymppinen komistus, joka tekee rakennushommia päivisin ja strippaa Xquisite-nimisellä klubilla iltaisin. Klubin omistaja Dallas (Matthew McConaughey) on Miken ohella paikan tähtiesiintyjiä, ja hän johtaa klubia ja esityksiä kunnianhimoisesti.

Mike tutustuu nuoreen Adamiin (Alex Pettyfer), joka lähtee ensin klubille vain hengailemaan mutta päätyy puolivahingossa stripparien ykköskaartiin.

Magic Mike sisältää näyttäviä shownumeroita pamputtavine poliiseineen ja letkua heiluttavine palomiehineen, mutta se on samalla todentuntuinen draama viihdebisneksestä, jolla on ruma kääntöpuoli.

Magic Mike tehtiin vaatimattomalla 6,5 miljoonan dollarin budjetilla, jonka ohjaaja Steven Soderbergh ja päätähti Channing Tatum kokosivat kasaan. Lopputulos oli yllätyshitti, joka tuotti maailmanlaajuisesti 167 miljoonaa dollaria. Elokuva saikin vuonna 2015 jatko-osan nimeltä Magic Mike XXL.

Elokuva nähdään TV5-kanavalla perjantaina 19.05.2017 klo 21.00 ja uusintana sunnuntaina 21.05.2017 klo 23.30. Katso traileri alta.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut