Tänään tv:ssä: Hupaisa toimintakomedia vuodelta 1997 – Ohjaaja tunnetaan Jim Carreyn elokuvista

IMDb-arvosana 6,7.

14.3.2024 06:30

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1997 valmistunut toimintakomedia Ei mitään menetettävää (Nothing to Lose).

Stressaantunut mainosmies Nick Beam (Tim Robbins) kuvittelee, että perhe-elämä sentään on kunnossa. Sitten Nick huomaa eräänä päivänä, että hänen vaimonsa pettää häntä – kaiken lisäksi kolmas pyörä on Nickin pomo.

Masentunut Nick ajelee ympäri kaupunkia ja törmää sekopäiseen T-Pauliin (Martin Lawrence), joka yrittää ryöstää hänet autojonossa.

Asetelma kääntyy kuitenkin päälaelleen, kun Nick ottaakin ryöstäjän panttivangikseen. Erikoinen parivaljakko lähtee hullunhauskalle matkalle, jonka aikana ryöstellään, ajetaan muita takaa ja tehdään kaikkea muuta hölmöä.

Matkan aikana Nickin päässä kypsyy ajatus kostaa vaimolleen ja pomolleen, ja tilanne saakin yllättävän loppuratkaisun.

Toimintakomedian ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Steve Oedekerk, joka tunnetaan monen Jim Carreyn komedian (Ace Ventura, Bruce – taivaanlahja) tekijänä.

Ei mitään menetettävää oli kohtalainen menestys lippukassoilla, mutta arvostelijat eivät siitä innostuneet. Komedian Rotten Tomatoes -prosentti on 31.

”Jokaisen tuoreen ja hupaisan kohtauksen jälkeen seuraa toinen uskomattoman kömpelö tilanne”, kirjoitti The Movie Report -sivuston Michael Dequina.

Ei mitään menetettävää esitetään Subilla esitetään torstaina 14.03.2024 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa