Tänään tv:ssä: James Bond -tyylisen agenttiseikkailun ja romanttisen komedian yhdistelmä vuodelta 2010

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2010 valmistunut romanttinen toimintakomedia Killers.

4.12.2018 05:00

Illan elokuva on yhdistelmä James Bond -tyyppistä agenttiseikkailua ja romanttista komediaa.

Hallituksen agentti Spencer (Ashton Kutcher) kohtaa erään keikan yhteydessä viattoman raikkaan Jenin (Katherine Heigl), ja Spencer vaihtaa tiedustelun maailman kotoisampaan avioelämään. Menneisyys nousee kuitenkin pintaan, kun muutama vuosi myöhemmin selviää, että hänestä on luvattu miljoonien dollarien tapporaha. Tappajat ovat tarkkailleet paria jo pitkään, ja he voivat olla kuka tahansa – ystävä, naapuri tai työtoveri. Aviokriisin lisäksi Spencerin ja Jenin on yritettävä pysyä elossa ja selvittää, kuka heidät tahtoo päiviltä.

Ashton Kutcher nousi julkisuuteen The 70’s Show -komediasarjan myötä 1990-luvun lopussa. Elokuvaroolien lisäksi hän on viime vuosina esiintynyt muun muassa televisiosarjassa Miehen puolikkaat.

Myös vastanäyttelijätär Katherine Heigl on alun perin tullut tutuksi televisio-ohjelmasta: hän näytteli vuonna 2005 alkaneessa sarjassa Greyn anatomia. Elokuvien saralta hänet muistetaan leffoista Paksuna (2007), 27 Dresses – hääkuumetta (2008) ja The Ugly Truth (2009). Killersin ohjaaja Robert Luketic vastasi myös The Ugly Truthin ohjauksesta.

Killers esitetään Subilla tiistaina 4.12.2018 klo 22.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia