Tänään tv:ssä: Johnny Deppin ehkä sekopäisin roolisuoritus, josta tuli karmaiseva floppi

Vuoden 2014 elokuva sai harvinaisen heikon vastaanoton.

Eksentristen roolien erikoismies Johnny Depp esittää pääosaa vuoden 2014 elokuvassa Mortdecai.

Elokuvan päähenkiklö on rahapulassa oleva taidekauppias, joka päätyy avustamaan brittien tiedustelupalvelua anastetun maalausaarteen tapauksessa.

Deppin rinnalla nähdään Paul Bettany, joka perii Vaaleanpunaisista panttereista tutun Caton roolin Mortdecain taistelutaitoisena miespalvelijana. Maalausjahti kuljettaa kaksikkoa ympäri maailmaa kartanosta ja kiipelistä toiseen.

Johnny Deppin koukeroviiksinen keikari on kuin Jack Sparrow’n sielun ja nielun saanut tarkastaja Clouseau, jolle Hunter S. Thompson on syöttänyt yliannoksen taikasieniä. Näyttelijä vetää mittatilausroolinsa roisisti yli.

Mortdecai sai poikkeuksellisen huonot arviot, ja se pääsi monien kriitikoiden vuoden 2015 huonoimpien elokuvien listalla. Siitä tuli lippukassoillakin jättifloppi.

60 miljoonaa dollaria maksanut elokuva tuotti teatterikierroksellaan Yhdysvalloissa vain 7,7 miljoonaa. Muualla maailmasta tuli vajaa 40 miljoonaa dollaria lisätuottoa, mutta se ei riittänyt pelastamaan elokuvaa kuiville.

Mortdecai esitetään Hero-kanavalla perjantaina 05.06.2020 klo 21.00 ja sunnuntaina 07.06.2020 klo 19.00. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat