Tänään tv:ssä: Kaveriporukasta kertova komedia tarjoilee ”pyllyille nauramista, homottelua ja kikkelin huutamista”

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2012 valmistunut kotimainen komedia Kulman pojat.

14.11.2016 05:05

Kulman pojat kertoo kaveriporukasta, jota yhdistää ystävyys ja rakkaus jalkapalloon. Petri (Eero Ritala) tuhlaa tulevaisuuttaan hanttihommissa pienessä urheiluliikkeessä. Hänen paras ystävänsä ovat suurisuinen Komentaja (Joonas Saartamo), yllytyshullu Sarttila (Janne Ravi) ja entinen urheilijatoivo Terho (Antti Väre).

Nelikko fanittaa intohimoisesti palloseura Kulman palloa. Seuran pahin vastustaja on hienohelmajoukkue AC United, joka palkkaa riveihinsä maajoukkuetason vahvistuksen, Tuukka Tiensuun (Jussi Vatanen). Ystävät ja joutenolo ovat aina olleet Petrille kaikki kaikessa, mutta arki kääntyy päälaelleen kun Petri tapaa elämänsä naisen Emmin (Lotta Kaihua).

Episodin arviossa Kulman pojat sai kaksi tähteä.

”Kulman pojat on rehellinen suomalainen farssi hyvässä ja pahassa. Sen henkilöt ovat käytännössä yhden luonteenpiirteen määrittämiä ohuita karikatyyrejä, juoni enemmän vitsistä toiseen siirtymistä kuin järkevää toimintaa kenenkään taholta ja huumori pyllyille nauramista, homottelua ja kikkelin huutamista. Välillä pintaan välähtää lojaalisuuden teemoja ja purevaa dialogia, mutta hetket tuppaavat hukkumaan infantiiliuden ylistykseen”, kirjoitti Jouni Vikman alkuvuodesta 2012.

Kulman pojat esitetään Nelosella maanantaina 14.11.2016 klo 21.00. Katso alta musiikkivideo, jolla kuullaan päivitetty versio Tommi Läntisen kappaleesta Kevät ja minä.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia