Tänään tv:ssä: ”Mahtavia toimintakohtauksia ja hauskoja repliikkejä” – Vuoden 2019 kaahailuleffa toimii hämmästyttävän hyvin

IMDb-arvosana 6,4.

1.2.2024 06:30

Mikään ei pysäytä mammuttimaista Fast & Furious -elokuvasarjaa. Huhujen mukaan Dwayne Johnson päätti tehdä oman spin-offin jouduttuaan riitoihin Vin Dieselin kanssa.

Vuonna 2019 valmistunut Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw on pikemminkin parodia kuin kaahailuelokuva. Käytännössä se on komedia. Sellaista elokuvasarja oli jo lupaillut viidennestä osasta alkaen, mutta lupaus ei ollut tätä ennen täyttynyt.

Ja tämähän toimii hämmästyttävän hyvin. Apuna on Jason Statham, joka palaa Deckard Shaw’n rooliin. Mukana on myös Vanessa Kirbyn esittämä Shaw’n häikäilemätön agenttisisko.

Lisäksi Helen Mirren joutuu vankilaan, Dwayne Johnsonilla on Mötley Crüe -t-paita, ja Statham paistaa munakasta.

Jos tämä alkaa kuulostaa viiden tähden elokuvalta, niin loppua kohti elokuva alkaa hieman kyllästyttää, kun Idris Elban Kuolema saa odottaa -tyylinen biotehostettu superrikollinen on liian hölmö jopa tällaiseen elokuvaan.

Toimintakohtaukset ovat silti mahtavia, ja käsikirjoitus on täynnä hauskoja repliikkejä.

Ohjauksesta vastaa entinen stunttikoordinaattori ja toiminnan erikoismies David Leitch, joka tunnetaan myös elokuvista John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 ja Bullet Train.

Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw nähdään nyt televisiossa kolmeen otteeseen:

  • To 01.02.2024 klo 21.00, TV5
  • Pe 02.02.2024 klo 23.30, TV5
  • La 03.02.2024 klo 21.00, Kutonen

Katso traileri alta.

Arvio: Marta Bałaga

Lisää luettavaa