Tänään TV:ssä: Missien oma Vain elämää alkaa!

Skandaalit ja huippuhetket käydään kaikki läpi Suomen suosituimpien missien yhteisessä ohjelmassa.

Missit ovat puhuttaneet Suomessa koko instituution alusta asti, ja useaan vuosikymmeneen mahtuu monenlaista missiä erilaisine tarinoineen.

Missit kiinnostavat lööpeissä, mutta monet missit eivät halua olla tunnettuja vain misseydestään. Tämä ristiriita on monesti aiheuttanut hankaluuksia julkisuudessa, eikä muunlaisiltakaan missiskandaaleilta ole vältytty vuosien aikana.

AVA:lla alkaa tänään uusi missien tähdittämä ohjelma Kaunis elämä, joka on hyvin Vain elämää -ohjelman kaltainen. Kahdeksan missiä saa jokainen oman päivänsä aikana käydä läpi omaa uraa ja sen tärkeitä hetkiä, ja katsojat saavat elää tutut hetket uudestaan kulissien takana.

Ohjelman tähtinä nähdään Lenita AiristoRiitta VäisänenTarja SmuraHeidi Sohlberg (ent. Willman), Lola OdusogaKarita Tykkä (ent. Tuomola), Pia Lamberg (ent. Pakarinen) ja Lotta Näkyvä (ent. Hintsa).

Kaunis elämä nähdään AVA:lla tiistaisin klo 21.00, ja ensi-ilta nähdään samaan aikaan myös MTV3:n puolella. Jaksot katsottavissa myös Katsomossa sekä uusinnoissa.

Aiheeseen liittyvät jutut