Tänään tv:ssä: ”Pelottavan ajankohtainen” – Tämä taitaa olla Arnold Schwarzeneggerin synkin elokuva

IMDb-arvosana 5,8.

Arnold Schwarzenegger teki rohkean siirron vuoden 2015 elokuvallaan Maggie. Se on hyvin synkkä, surullinen ja pienimuotoinen kauhudraama.

Henry Hobsonin ohjaaman Maggien idea on nerokkaan yksinkertainen ja samalla pelottavan ajankohtainen.

Zombivirus leviää uhkaavasti maailmalla, mutta se ei ole vielä romahduttanut yhteiskuntaa. Kaikki tartunnan saaneet suljetaan valtaviin karanteenikeskuksiin, eräänlaisiin zombien keskitysleireihin.

Tässä tilanteessa perheenisä Wade Vogel saa kuulla tyttärensä Maggien (Abigail Breslin) saaneen tartunnan. Sydäntäsärkevä skenaario käynnistyy, kun Wade päättää viedä Maggien väkisin pois karanteenista ja hoitaa tätä kotona loppuun saakka.

Lopputulos on riipaisevan lohduton kauhutragedia, jonka pääpaino löytyy henkilödraamasta ja sen vahvasta tulkinnasta. Schwarzenegger ja Breslin ovat erinomaisia.

Etenkin Arnold yllättää paljastamalla hätkähdyttävän herkän ja tunteikkaan näyttelijäpuolen. Myös toimintaikonin ikä näkyy roolissa ja antaa sille hyvin istuvaa rosoa ja uskottavuutta.

Maggie esitetään Herolla sunnuntaina 16.05.2021 klo 23.05. Uusinta maanantaina 07.06.2021 klo 21.00. Katso traileri alta.