Tänään tv:ssä: ”Pitkästyttää katsojat kuoliaaksi” – Tämä karmaiseva floppi päätti legendaaristen komedialeffojen sarjan

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1993 valmistunut Poliisiopisto: Moskovan keikka.

Poliisiopisto-komedioiden sarjan päättää Venäjälle sijoittuva seikkailu.

Lassardin tehotiimi saapuu auttamaan Moskovan poliisia. Mafiapomo pitäisi saada satimeen, ja konnajahdin lomassa perehdytään myös paikalliseen kulttuuriin.

Näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa George Gaynes, Michael Winslow, David Graf, Leslie Easterbrook, G.W. Bailey, Christopher Lee ja Ron Perlman.

Moskovan keikan jälkeen ei ole tehty lisää Poliisiopisto-elokuvia, sillä siitä tuli sarjan heikoiten menestynein osa. Yhdysvalloissa elokuva esitettiin vain pienessä määrässä teattereita, eikä elokuvan lipptuloja kertynyt kuin hieman yli 120 000 dollaria.

Arviotkin olivat poikkeuksellisen huonoja: ”Jos vielä käytäisiin kylmää sotaa, tästä elokuvasta tulisi tehokas ase… se pitkästyttää katsojat kuoliaaksi”, tylytti maineikas elokuvakriitikko Leonard Maltin.

Elokuvasarjaa ollaan 25 vuoden tauon jälkeen käynnistämässä uudelleen. Elokuvasarjan alkuperäinen päätähti Steve Guttenberg on ilmoittanut olevansa mukana uudessa Poliisiopisto-elokuvassa, jonka tarkemmat aikataulut ovat toistaiseksi jääneet vahvistamatta.

Moskovan keikka esitetään Nelosella maanantaina 18.02.2019 klo 21.00 ja tiistaina 19.02.2019 klo 22.00. Katso traileri alta.