Tänään tv:ssä: Ruudun täydeltä toimintaa ja räjähdyksiä – ”Lopun kliimaksissa ei jää kiveä kiven päälle”

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2014 valmistunut The Expendables 3.

28.2.2018 06:27

Sylvester Stallonen johtama palkkasoturien kööri kokoontuu jo kolmannen kerran. The Expendables 3 sisältää vielä kahta edellistä osaakin nimekkäämmän ryhmän 80- ja 90-lukujen toimintatähtiä sekä muutamia nuorempia kasvoja. Kovimmat lisäykset ovat Bruce Willisin korvannut Harrison Ford sekä konnan rooliin palkattu Mel Gibson. Tuoreempaa uutta verta edustaa Kellan Lutz (Twilight, Renny Harlinin Hercules).

Miehiseen porukkaan on päässyt mukaan yksi nainenkin, vapaaottelijana tunnettu Ronda Rousey. Ohjauksesta vastaa suurelle yleisölle tuntematon Patrick Hughes, mutta kyllähän tämä on päätähti-käsikirjoittaja-tuottaja Stallonen show.

Juonesta ei tälläkään kertaa juuri voi puhua, vaan enemmänkin tarkoitus on tuoda ruudun täydeltä toimintaa ja räjähdyksiä. Ja siinä kyllä myös onnistutaan. Elokuvan alku ja loppu ovat parhaita. Heti alkuminuuteilla nähdään liikkuvaan junaan sijoittuva hengästyttävän vauhdikas jakso, jossa vapautetaan tosielämässäkin vankilassa lusineen Wesley Snipesin esittämä Doctor Death. Väliin mahtuu turhaa tyhjäkäyntiäkin, mutta lopun kliimaksissa ei jää kiveä kiven päälle.

The Expendables 3 esitetään Nelosella keskiviikkona 28.02.2018 klo 22.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa