Tänään tv:ssä: Sometusta ja panetusta! Raivostuttavan hyvä kotimainen elokuva!

Episodin tähdet ★★★★

24.2.2024 05:00

Sometus, panetus, rakkaus. Fucking with Nobody on raivostuttava elokuva!

Hannaleena Hauru esittää pääosaa käsikirjoittamassaan ja ohjaamassaan elokuvassa Fucking with Nobody, jota katsoessa mahdollisuus pause-napin painamiseen laskettakoon eduksi.

Ikisinkku elokuvaohjaaja Hanna luo Instagramiin parodiaromanssin itseään nuoremman näyttelijän Ekun kanssa, ja pian juttu karkaa käsistä.

Satiirinen draamakomedia alkaa sosiaalisen median performanssina ja kasvaa metatasojen huojuvaksi korttitaloksi.

Loppua kohden tasohyppelyssä on vaikea pysyä kärryillä, ja tekijätkin trollaavat kuin eivät tietäisi onko kyse faktasta, fiktiosta, performanssista vai roolihahmojen oikeasta elämästä ja onko sillä enää edes väliä.

Fucking with Nobodyn rytmitys on erityisen vakuuttava ja saa verrattain vaikean elokuvan kulkemaan vaivattomasti. Arkiselta näyttävä kuva ja aavistuksen kömpelöt hahmot maalaavat laveasti samastumispintaa.

Hauru antaa rohkeasti kritiikkiä niin suomalaista elokuva- kuin taidemaailmaa kohtaan ja tietenkin meille, sosiaalisen mediaan sotkeutuneille, myötäeläjille ja kulissien rakentajille.

Fucking with Nobody on poikkeuksellinen elokuva!

Haurun ohjaustyö esitetään TV2-kanavalla lauantaina 24.2.2024 klo 23.15. Elokuva on katsottavissa Areenassa 11.6.2024 saakka. Pistä Fucking with Nobody alta pyörimään:

Arvio: Jukka Hätinen

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia