Tänään tv:ssä: Stallonen ja Cameronin yhteistyönä syntyi yksi kovimpia toimintaelokuvia, mitä on koskaan tehty – Kriitikot eivät ole koskaan arvostaneet

Tänään nähdään televisiossa Rambo-elokuvasarjan toinen osa vuodelta 1985.

Taistelija-elokuvan jatko-osassa Sylvester Stallonen esittämä veteraani John Rambo istuu Vietnamin sodan jälkeen vankilassa, jonne eversti Trautman tulee tapamaan häntä tarjouksen kera. Rambo ottaa tarjouksen vastaan ja lähtee Vietnamiin etsiäkseen todisteita siitä, että amerikkalaisia sotilaita on vieläkin vietnamilaisissa vankiloissa.

Elokuvan ohjauksesta vastaa George P. Cosmatos (Cobra, Tombstone). Uransa alkuvaiheessa ollut James Cameron teki elokuvan alkuperäisen käsikirjoituksen, jonka Stallone muokkasi lopulliseen muotoon. Lopputulos on unohtumaton toimintaklassikko.

Kriitikot eivät ole Rambo 2 -elokuvaa koskaan laajalti arvostaneet. Rotten Tomatoes -sivuston tuoreusprosentti on tällä hetkellä vaatimattomat 34.

Rambo 2 nähdään TV5-kanavalla torstaina 21.02.2019 klo 21.00. Uusinta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 00.05. Katso traileri alta.