Tänään tv:ssä: ”Surkeaa sotkua” – Bruce Willis ei pelasta yhden tähden toimintaelokuvaa

IMDb-arvosana 4,2.

11.10.2022 05:00

Vuonna 2015 valmistuneessa tieteistrillerissä Vice liikemies Julian Michaels (Bruce Willis) on perustanut elämyspuiston.

Vieraat saavat tehdä Vice-puistossa mitä tahansa täysin ihmisiltä näyttävien keinoihmisasukkaiden kanssa.

Kun yksi paikan asukkaista pakenee, tapausta alkaa tutkia kovaotteinen poliisi (Thomas Jane), joka haluaa varmistaa, että Vice suljetaan pysyvästi. Michaels ei kuitenkaan aio tätä sallia ja ottaa käyttöön kovat keinot.

Suoraan videolla ilmestyneen Vicen tuotantoarvoissa ei ole hurraamista, eikä elokuva muutenkaan vakuuttanut kriitikoita. Arvostelut olivat harvinaisen huonoja.

Rotten Tomatoes -sivustolla tuoreusprosentti on poikkeuksellisen alhainen 4/100.

Episodin dvd-arviossa Vice sai yhden tähden.

Vicestä on vaikea etsiä heikointa lenkkiä, sillä juoni, näyttelijät ja ohjaus ovat kaikki yhtä surkeaa sotkua”, kirjoitti Niko Ikonen Episodin numerossa 8/2015.

Bruce Willis teki ohjaaja Brian A. Millerin kanssa yhteistyötä useissa muissakin toimintahalpiksissa.

Willis jäi tämän vuoden keväällä eläkkeelle terveyssyistä. Hän sairastaa aivojen toimintahäiriötä. Ennen vetäytymistään eläkkeelle hän teki tiuhaan tahtiin pikkurooleja Vicen kaltaisissa toimintaelokuvissa.

Arvellaan, että Willis halusi tehdä mahdollisimman monta elokuvaa mahdollisimman pienellä vaivalla ennen eläköitymistään, koska sairaus esti isompien roolien tekemisen.

Vice nähtiin jo viikonloppuna televisiossa pari kertaa. Luvassa on vielä toiset kaksi lähetystä Herolla:

  • Ti 11.10.2022 klo 21.00
  • Pe 04.11.2022 klo 21.05

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa