Tänään tv:ssä: Vuoden 2005 hittikomedia muistetaan tuskallisesta kohtauksesta – Erittäin kivuliaalta näyttävä operaatio tehtiin kameroiden edessä oikeasti

Tänään nähdään televisiossa yksi 2000-luvun hauskimpia komedioita.

Vuonna 2005 valmistunut 40 v. ja neitsyt (The 40 Year Old Virgin) teki Steve Carellista tähden ja hauskuutti elokuvayleisöjä ympäri maailmaa.

Judd Apatow’n ohjaaman elokuvan keskushahmo on Carellin esittämä 40-vuotias Andy Stitzer. Hän on mielestään tyytyväinen tähänastiseen elämäänsä. Hänellä on hyvä työpaikka kodinkoneliikkeessä sekä suuri kokoelma sarjakuvia ja toimintafiguureja.

Mutta jokin Andyn elämässä vaivaa hänen ystäviään. Andy on nimittäin edelleen neitsyt. Hän ei pidä sitä kummoisena asiana, mutta ystävät päättävät auttaa Andyä asiassa. Seuraa hupaisia kommelluksia, joista yksi mieleenjäävimmistä sisältää kivuliaan ihokarvojen poiston. Kohtauksessa Carellilta revittiin karvat irti oikeasti, ja lopputulos onkin tuskallisen uskottava. Katso klippi alta.

40 v. ja neitsyt nähdään TV5-kanavalla keskiviikkona 20.03.2019 klo 22.00. Uusinta torstain ja perjantain välisenä yönä klo 00.50.