Tänään tv:ssä: Vuoden 2015 toimintaelokuvaa odotettiin pitkään ja hartaasti – Täydellistä viihdettä viikonloppuun

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2015 valmistunut Terminator Genisys.

2.3.2019 08:00

Fanien pitkään ja hartaasti odottama Terminator Genisys pistää kahden ensimmäisen Terminator-elokuvan tarinan uusiksi. Aikajatkumot paukkuvat ja tapahtumahorisontit muuttuvat, kun juoni pomppii eri aikakausien ja tapahtumien välillä.

Arnold Schwarzenegger näyttää viihtyvän roolissaan inhimillisiäkin piirteitä saaneena T-800:na. Arskan toistuva virnuilu tosin aiheuttaa painajaisia, mutta eiköhän se ollut tarkoituskin. Emilia Clarke ei ole mikään Linda Hamilton vaikka vetääkin todella hyvän roolin hieman hauraampana Sarah Connorina.

Genisys näyttää ja kuulostaa hyvältä, siinä on ääliömäisen pöljä juoni ja siinä on itseironinen Arska. Eli juuri ne samaiset elementit, joista hyvät kasaritoimintapätkät aikoinaan rakennettiin. Ei toimintaelokuva oikeastaan muuta tarvitsekaan kuin tietynlaista itselleen naureskelua ja komeaa mättöä. Terminator Genisys on juuri tällainen aivoton viikonloppuleffa: umpipölhö kasarihenkinen räjähdyspäristely.

Terminator Genisys esitetään Nelosella lauantaina 2.3.2019 klo 22.00. Toinen esitys perjantain ja lauantain välisenä yönä 9.3.2019 klo 00.25. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia