Tarantino uudesta elokuvastaan: ”Ehdottomasti hauskin lumilänkkäri ikinä”

Quentin Tarantinon isoille kankaille tarkoitettu, 70-milliselle filmille kuvattu The Hateful Eight odottaa ensi-iltaansa vielä jouluun asti, mutta ohjaaja heittelee jo ilmoille vakuuttavia lausuntoja ja viittauksia muihin elokuviin.

EW:n jutussa Tarantino sanoo elokuvan olevan itse asiassa enemmän velkaa TV-sarjoille, kuten The Virginian ja Bonanza, kuin rakastamilleen elokuville.

”Odotit kokonaisen jakson tietääksesi, onko joku hyvä vai paha. Ajattelin siis, että mitä jos tekisin tarinan, jossa olisi pelkästään sellaisia hahmoja. Joten siinä ei ole hyviä tyyppejä. Ei ole Little Joeta.”

Vaikka Tarantinon oletettavasti veriseksi muuttuva lännenelokuva sijoittuukin kolkkoihin ja kylmiin maisemiin, vakuuttelee ohjaaja sen olevan hauskempi kuin monet vaikutteensa.

”Voin vakuuttaa, että vaikka elokuvamme kuinka synkkä olisikin, on se ehdottomasti hauskin lumilänkkäri ikinä”, ohjaaja sanoo. ”Se on hauskempi kuin Suuri hiljaisuus, se on hauskempi kuin Ase ja laki.”

Ja kysyttäessä, onko elokuva hauskempi kuin lumihankeen kuoleva Warren Beatty, vastaa Tarantino suoraan: ”Kyllä, se on hauskempi kuin McCabe & Mrs. Miller.”

Jäämme siis odottelemaan Tarantinon lumista lännenkomediaa…

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut