Tästä uudesta Netflix-sarjasta puhutaan nyt! Kahdeksanosainen jännäri voi koukuttaa pahasti

Vakoojasarjassa on myös scifi-elementtejä.

7.2.2022 10:45

Vakoilujännäri on nyt nousussa oleva genre. Tuore esimerkki siitä on Netflixin suosituimpiin uutuuksiin kivunnut In From The Cold.

Kahdeksanosaisen sarjan ensimmäinen kausi lisättiin Netflixiin 28. tammikuuta. Tällä hetkellä sarja on Suomen kuudenneksi katsotuin Netflix-nimike.

Sarja kertoo amerikkalaisesta yksinhuoltajaäidistä, joka paljastuu entiseksi venäläisvakoojaksi. Hän joutuu palaamaan entiseen elämäänsä, kun CIA saa tietää hänen salaisuutensa.

Sarjan dialogia ja näyttelijöitä on moitittu tönkköydestä, mutta yhtä lailla se on saanut ylistystä koukuttavasta juonestaan. Ja sehän tällaisissa sarjoissa on pääasia.

Nimi In From The Cold viittaa John le Carrén klassiseen vakoojadekkariin The Spy Who Came in From the Cold (Mies kylmästä). Esikuva on siis selvä, mutta kyseessä ei ole ihan perinteinen vakoilutarina.

Pääkäsikirjoittajana ja tuottajana toimii Supernatural-sarjan Adam Glass, ja sitä on verrattu myös Alias-sarjaan, joten noiden sarjojen fanit todennäköisesti kiinnostuvat tästä uutuudesta. Mukana on myös scifi-elementtejä.

Joka tapauksessa In From the Cold on Netflix-sarja, josta kaikki puhuvat nyt – ainakin jos on uskominen BGR-sivuston artikkelia.

Sarjassa näyttelevät muun muassa Margarita Levieva, Cillian O’Sullivan, Lydia Fleming, Charles Brice ja Stasya Miloslavskaya.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa