Tekeekö Quentin Tarantino enää edes luvattua viimeistä elokuvaansa? Perusteli miksi haluaa lopettaa

Django Unchained

Huolestuttavia puheita.

Quentin Tarantino on sanonut aiemmin, että hän tekee vain kymmenen elokuvaa, jonka jälkeen hän lopettaa. Osa ohjaajan faneista ei välttämättä ole edes uskonut Tarantinon puheita.

Mainion Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan ohjaaja aiheuttanee kuitenkin jälleen huolestumista fanien keskuudessa, sillä ohjaaja mietti jälleen lopettamista. Jos ohjaaja lopettaa, hänellä on vielä yksi elokuva jäljellä luvatusta kymmenestä – mutta tekeekö hän edes sitä?

Tarantino haluaisi lopettaa huipulla – hän muistuttikin, että monet hyvät ohjaajat ovat lopettaneet huonoon elokuvaan.

– Kelpoon elokuvaan lopettaminen on itse asiassa harvinaista. Hyvään elokuvaan lopettaminen on melkeinpä ilmiömäistä. Se on harvinaista, Tarantino sanoi Pure Cinema Podcastissa.

Tarantino käytti esimerkkinä vuoden 1967 elokuvan Bonnie ja Clyde ohjannutta Arthur Penniä. Hänen viimeiseksi elokuvakseen jäi Penn & Teller Get Killed.

– Useimpien ohjaajien viimeiset elokuvat ovat *itun huonoja, Tarantino täräytti.

– Se saa minut miettimään, ettei minun ehkä kannattaisi tehdä enää elokuvaa, koska olisin todella, todella iloinen lopettamisesta Once Upon a Time In Hollywoodiin, Tarantino jatkoi.

Tarantino on voittanut kaksi kertaa käsikirjoitus-Oscarin, muttei vielä kertaakaan parhaan elokuvan Oscar-palkintoa. Once Upon a Time in Hollywood oli puolestaan hänen kolmas kertansa ehdolla parhaan ohjaajan Oscar-palkinnon saajaksi, mutta sitäkään hän ei edelleenkään voittanut.

Pulp Fictionista ja Django Unchainedista hän voitti parhaan käsikirjoituksen Oscarin.

Lähde: Metro

 

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut